Nuffnang Ads

Thursday, March 28, 2013

Aku Sudah Merdeka !

Assalamualaikum..

Lame nya tak buka blog aku yang hampir berhabuk dek sarang labah labah nie..Haha.. Al maklum la sibuk dengan exam.. But now aku sudah merdeka.. No book, no study malam, no tidak cukup tidur dan apa apa lagi la.. Bahagia je hidup aku bile da habis exam nie.. Tapi still tak nak balik rumah.. Aku masih kat bumi KUIS tercinta nie.. Haha.. Takut nanti balik awal,,aku rindu KUIS pulak.. *Ini aku perli..
Sekarang jiwa tak tenang sebab nak tunggu result pulak.. Padahal baru je habis exam semalam.. Kihkihkih.. Macam macam la aku nie.. Da habis exam tapi malas betul nak kemas barang,,korang boleh tak kemaskan barang aku ?? Hahaha.. Banyak sangat barang aku nie.. Macam duduk rumah sendiri padahal tumpang je.. Hehe.. Tak sedar diri betul la aku nie.. Ok la,,ini je aku nak cerita.. Aku da habis exam but kepada yang belum habis tu, Good Luck aku ucapkan.. Buat betul betul dan buat yang terbaik ! :-) Dan jangan lupa doakan keputusan aku.. Aku da buat yang terbaik !!InsyaAllah.. Hehe.. :-)

Terima Kasih Sebab Sudi Baca.. :-)
Waalaikumsalam..
Like my page : http://www.facebook.com/Sigadisvanilablogspot